Update in verband met coronavirus (COVID-19)

Update in verband met coronavirus (COVID-19)

Voeding Leeft krijgt veel vragen over de geplande programmadagen en informatiebijeenkomsten van Keer Diabetes2 Om en het coronavirus (COVID-19). Voeding Leeft volgt de officiële berichtgeving omtrent het coronavirus en volgt hierbij de maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Ook worden bronnen zoals de WHO (World Health Organization) en gezondheidsspecialisten binnen en buiten de organisatie regelmatig geraadpleegd.  

In lijn met de maatregelen zoals aangekondigd door het RIVM worden de fysieke bijeenkomsten van Keer Diabetes2 Om tot 1/6/2020 verplaatst naar een latere datum. Voor de terugkomdagen gelden digitale alternatieven. Alle deelnemers worden hierover geïnformeerd. Je kunt je wel gewoon aanmelden voor nieuwe programma’s. Informatie bijeenkomsten zijn voorlopig alleen online te volgen.

Mensen met diabetes type 2 krijgen op dezelfde manier het coronavirus als andere mensen en hebben dezelfde kans op besmetting als mensen zonder diabetes. Bekijk hier de richtlijnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De situatie van vandaag kan morgen weer anders zijn. Wij volgen de situatie op de voet en brengen je uiteraard op de hoogte indien de situatie wijzigt. We hopen je voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.Laatste update: 26/3/2020