Over Keer Diabetes2 Om en 'Voeding Leeft'

Keer Diabetes2 Om is één van de leefstijlprogramma’s die worden ontwikkeld door ‘Voeding Leeft’. Voeding Leeft ontwikkelt en exploiteert samen met wetenschappers, artsen, gezondheidsfondsen en andere professionals digitale & fysieke leefstijlprogramma’s voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Zo zijn er andere programma’s voor mensen met MS en Reuma en ook voor andere (chronische) ziekten vinden pilots plaats. Deze leefstijlprogramma’s zijn stuk voor stuk innovatief met impact: inspirerend, altijd in ontwikkeling en bovenal lekker en leuk.

Meer weten over de missie van Voeding Leeft?  Bekijk meer op Voeding Leeft

Een sociale onderneming

Voeding Leeft is een sociale onderneming met een maatschappelijk doel: wij creëren levensgeluk en verminderen maatschappelijke kosten. Geld verdienen is niet ons hoofddoel, het is een middel om onze missie te bereiken en maatschappelijke impact te genereren.

Voeding Leeft heeft geen winstoogmerk. De projecten van Voeding Leeft worden gefinancierd door tijdelijke projectfinancieringen van zorgverzekeraars, zorginstellingen, bedrijven en de overheid. De initiatieven en projecten zelf mogen, binnen maatschappelijke kaders, ondernemend opgezet zijn, zolang dit past binnen de missie van Voeding Leeft en het toezicht erop voldoet aan de eisen van maatschappelijk ondernemerschap.

Het bestuur van Voeding Leeft is onafhankelijk, ingericht volgens de governancecode en heeft geen financiële belangen bij de door Voeding Leeft ondernomen of ondersteunde initiatieven.

Wil je ook bij ons werken? Kijk hier voor openstaande vacatures.