TV programma RTL Herman den Blijker Diabetes2

TV programma RTL Herman den Blijker Diabetes2

Donderdag 8 februari (20.30 uur) start het nieuwe tv-programma de ‘RTL Gezondheidstest’.

Wendy van Dijk en Ruben Nicolai onderzoeken de zin en onzin van gezondheidsclaims en de gezondheid van bekende Nederlanders, het studiopubliek en de kijkers thuis (via een speciale app). Zeven weken lang staat een ander thema centraal, zoals voeding, beweging, slapen en stress. Het Keer Diabetes2 Om groepsprogramma is een vast item binnen de RTL Gezondheidstest.

 

Herman den Blijker strijdt tegen diabetes 

De bekende chef-kok Herman den Blijker gaat persoonlijk de uitdaging van de ‘RTL Gezondheidstest’ aan. Hij heeft diabetes type 2 en besluit het roer om te gooien om fitter en gezonder te worden. Naast Herman gaat ook een groep van 16 deelnemers aan de slag met hun levensstijl. Herman en deze groep – eveneens met diabetes type 2 – zijn niet alleen op tv, maar ook online te volgen in hun strijd: per week zijn er 2 filmpjes te zien met verhalen en tips van experts.

Zowel voor oude, nieuwe als potentiële deelnemers is dit leuk om te zien. Hoe werkt ons groepsprogramma en wat is de ervaring van de 16 deelnemers? Bekijk op de pagina van VGZ de eerste online filmpjes. Elke aflevering behandelt een thema, gelijk aan onze pijlers voeding, ontspanning, slaap, stress en beweging.

 

Naast Wendy en Ruben doen BN’ers Marieke Elsinga, Arie Boomsma en Fred van Leer op locatie en in de studio gezondheidstesten en ondergaan medische experimenten, waarin ze zich helemaal blootgeven.