Minke den Hollander

Minke den Hollander

Nieuwsgierig las ik in 2016 een artikel over een pilot van Voeding Leeft.  Het effect van leefstijl op het omkeren bij Diabetes wekte mijn aandacht. Op dat moment was ik werkzaam als praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Hier voerde ik dagelijks gesprekken met mensen over hun leefstijl en  de stap zetten naar gedragsverandering. Ik zag het effect van een gezonde leefstijl en het gaf mij zoveel energie om mensen hierin te begeleiden.  

Ik heb dit zelf ook ervaren en dat neem ik mee in mijn werk bij Keer diabetes om/ Voeding leeft. De verbinding tussen lichaam en geest vind ik zeer boeiend. 

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl  samen met het enthousiaste en bevlogen team van Voeding leeft. 

Mijn functie binnen het medisch team is het zorgdragen voor de medisch inhoudelijke taken. Een veilige en verantwoorde medicatieafbouw bij de groepsprogramma’s van Keer diabetes 2 om is een belangrijk onderdeel. Met de groei van de organisatie is mijn rol meer superviserend  en dat past mij goed.

Ik geniet van lekker eten, hockey graag en ik heb aandacht voor wat mensen inspireert.  

BIG: 9055651530

Andere interessante artikelen