Vergoedt jouw verzekering Keer Diabetes2 Om niet?
Stap over en start in 2021!

Steeds meer verzekeraars vergoeden Keer Diabetes2 Om. Staat jouw verzekeraar er niet tussen? Je kunt t/m 31 december 2020 overstappen naar een andere verzekeraar. Dit is gemakkelijk en snel geregeld. Ook als je diabetes hebt, ben je overal welkom: zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht. 

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Juist in deze tijd speelt leefstijl een belangrijke rol. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Keer Diabetes2 Om volledig digitaal aan te bieden in deze bijzondere tijd. Onze professionele begeleiders hebben ruime ervaring en expertise in deze vorm en kunnen jou ook via deze weg goed begeleiden in jouw omkeerproces. Meer energie en minder medicatie, in de groep en via online verbinding. Deze vorm is ook al afgestemd met de zorgverzekeraar en dient ter volledige vervanging van de fysieke dagen. Heb jij Diabetes type 2 en wil je juist nu aan je leefstijl werken? Doe dan mee met Keer Diabetes2 Om Digitaal. Hier kun je de geplande programma’s voor 2021 bekijken.

In het voorjaar hopen we weer te kunnen starten met fysieke programma’s. Je kunt je wel alvast aanmelden voor het fysieke programma of meedoen met Keer Diabetes2 Om Digitaal.

Wil jij deelnemen aan Keer Diabetes2 Om maar vergoedt je verzekeraar het programma niet?

Doorloop de volgende stappen en start in 2021.

  • Bekijk hier of je mee kunt doen aan Keer Diabetes2 Om
  • Meld je aan voor Keer Diabetes2 Om
  • Maak een afspraak met je dokter om je aanmelding compleet te maken
  • Het medisch team van Keer Diabetes2 Om beoordeelt jouw inschrijving
  • Je krijgt binnen 2 weken telefonisch bericht of je deel kunt nemen aan Keer Diabetes2 Om
  • Meld je tussen 12 november en 31 december aan bij een nieuwe zorgverzekeraar die Keer Diabetes2 Om vergoedt
  • Geef je nieuwe polisnummer per e-mail door aan info@keerdiabetesom.nl

Hoe wijzig ik mijn zorgverzekeraar?

Wil jij graag overstappen van zorgverzekeraar, maar weet je niet hoe dit moet? Volg dit stappenplan:
  • Kies de dekking die bij jou past. Let er bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekeraar op dat je voor een pakket kiest dat goed aansluit bij je wensen en dekking biedt voor de zorg die jij nodig hebt. Dit moet je helemaal zelf doen.  Vergelijk bijvoorbeeld verschillende zorgverzekeraars via de onafhankelijke vergelijkers www.independer.nl of www.zorgwijzer.nl
  • Ga naar de website van de zorgverzekeraar die het beste bij je past en sluit de verzekering af.
  • Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je oude verzekeraar op.

DSW, Stad Holland en inTwente vergoeden Keer Diabetes2 Om in 2021!

Goed nieuws! Zorgverzekeraar DSW met de onderliggende labels Stad Holland en inTwente gaat Keer Diabetes2 Om vergoeden vanaf 2021. Dit betekent dat wij in 2021 nóg meer mensen kunnen helpen naar een gezondere leefstijl. Ben jij dus verzekerd bij DSW, Stad Holland of inTwente? Dan is het niet meer nodig om over te stappen!

Annemieke is vorig jaar overgestapt van zorgverzekeraar en deelt haar ervaring

Annemieke is vorig jaar overgestapt van zorgverzekeraar om mee te doen aan het programma Keer Diabetes2 Om. Ze raadt het iedereen aan: “Afgelopen jaar ben ik overgestapt van zorgverzekeraar, omdat ik graag mee wilde doen aan Keer Diabetes2 Om. Het overstappen was heel makkelijk: ik meldde me gewoon aan bij de nieuwe zorgverzekeraar en zij regelden alles voor me! Ook het opzeggen van mijn huidige zorgverzekeraar.
Het programma was super interessant en ik heb veel geleerd over eten. We kregen recepten mee, dat heeft geweldig geholpen! Zoveel lekker eten. In het begin was het even wennen, maar nu 10 maanden later eet ik nog steeds zo en voel me er goed bij. Mijn suiker is erg verbeterd en ik ben bijna van de metformine af!”

Collectieve zorgverzekering DVN en VGZ

Diabetesvereniging Nederland heeft samen met VGZ een collectieve zorgverzekering. Leden van Diabetesvereniging Nederland ontvangen daarmee korting op de premie van de basisverzekering van VGZ. Via de zorgverzekering van VGZ kun je het programma Keer Diabetes2 Om volgen. Meer informatie vind je hier.

Wil jij in 2021 meedoen met Keer Diabetes2 Om?

Meld je hieronder aan. Heb je overige vragen of hulp nodig?
Bel ons op 020 - 22 17 906 of stuur een mail naar info@keerdiabetesom.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Onze verzekeraars

VGZ
Univé
Menzis
Bewust
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam
Hema
Anderzorg
Eucare
DSW
Stad Holland
inTwente