Nieuw: het 5-daags beweegmenu

Start 9 februari en beweeg op jouw tempo.

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap – Laozi

Volg gratis het nieuwe beweegmenu en ontvang 5 dagen lang iedere dag een e-mail met beweegoefeningen, podcast fragmenten en tips over bewegen. Onze experts hebben alles uit de kast getrokken om zoveel mogelijk nuttige informatie in 5 dagen met jou te delen. Ontdek nu welke manier van beweging bij jou past. Klik op ‘ik wil me aanmelden’ en doe mee!

Start: woensdag 9 februari
Kosten: gratis

Deze beweegexperts staan voor je klaar:

 

5x de slechtste excuses om niet te bewegen

1. Ik heb slecht geslapen. Juist als je slecht hebt geslapen, kan een flinke wandeling of sportles ervoor zorgen dat je beter gaat voelen en de nacht erop beter gaat slapen.

2. Ik heb geen tijd. Er gaat niks boven een goede gezondheid, dus cancel die andere afspraken in je agenda en kom in beweging.

3. Ik heb vandaag niet gesnoept. Ook al heb je een gezonde dag gehad, is het alsnog belangrijk om te bewegen zodat je bloedsuikerspiegel stabieler wordt

4. Ik ben te moe. Door te sporten komt er nieuwe energie vrij in je lichaam waardoor je naar verloop van tijd meer energie krijgt.

5. Ik ben niet sportief. Meer bewegen betekent niet automatisch dat je naar de sportschool hoeft. Begin eens met het maken van een dagelijkse wandeling of rekoefening.

De 5-daagse menu's van Voeding Leeft

Tijdens de programma’s van Voeding Leeft, waaronder Keer Diabetes2 Om, leer je alles over de vier pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Ook bij andere leefstijlprogramma’s van Voeding Leeft staan deze thema’s centraal. Om je kennis te laten maken met wat leefstijl precies inhoudt, hebben wij speciaal verschillende 5-daagse menu’s ontwikkeld. Zo kan jij op een laagdrempelige manier ervaren of een leefstijlbehandeling wat voor jou is. 

In februari 2022 start de eerste editie over bewegen. Schrijf je hier gratis in. In de loop van het jaar zullen wij andere 5-daagses voor je in petto hebben! Wil je geen enkele 5-daagse missen dit jaar? Hou dan onze nieuwsbrief in de gaten.