Doe mee en leer meer over voeding!

Start 22 juni en ontvang gratis 5 mails met inspiratie & informatie over voeding en gezondheid (t.w.v. 195 euro).

Courgetti_Spaghetti_Tomaat__KeerDiabetes2Om

Volg gratis de Voeding 5-daagse en ontvang 5 dagen een e-mail met informatie, video´s, tips en elke dag een heerlijk recept. Thema’s zoals de darmgezondheid, de bloedsuikerspiegel en chronische ontsteking komen aan bod. Onze experts hebben alles uit de kast getrokken om zoveel mogelijk nuttige informatie in 5 dagen met jou te delen. Klik op ‘ik wil me aanmelden’ en doe mee!

Start: woensdag 22 juni
Kosten: gratis

Deze voedingexperts van Voeding Leeft staan voor je klaar:

 

De 5-daagse menu's van Voeding Leeft

Tijdens de programma’s van Voeding Leeft, waaronder Keer Diabetes2 Om, leer je alles over het effect van een andere leefstijl op jouw gezondheid. Je leert van ons team hoe je zelf voor je lichaam kunt zorgen met voeding, slaap, ontspanning en beweging. Het advies dat jou gegeven wordt is gebaseerd op de wetenschap en het gaat erom dat jij zelf ontdekt wat wel en niet voor jou werkt. Ook bij andere leefstijlprogramma’s van Voeding Leeft staat deze aanpak centraal. Om je kennis te laten maken met wat leefstijl precies inhoudt, hebben wij speciaal verschillende 5-daagse menu’s ontwikkeld. Zo kun jij op een laagdrempelige manier ervaren of een leefstijlbehandeling wat voor jou is. Ook kun je maandelijks deelnemen aan gratis online informatiebijeenkomsten. 

In juni 2022 start de tweede editie over voeding. In de loop van het jaar zullen wij andere 5-daagses voor je in petto hebben! Wil je geen enkele 5-daagse missen dit jaar? Hou dan onze nieuwsbrief in de gaten.