Meer energie en
minder medicatie?

Krijg net als Han meer energie

Han was in 2016 een van de eerste deelnemers die meedeed aan Keer Diabetes2 Om. Sindsdien is hij van een vermoeide opa naar een leuke, fitte opa gegaan, die weer met zijn kleinkinderen kan spelen. Ook gebruikt hij sindsdien geen insuline of andere diabetesmedicatie meer.

Wil jij net als Han meer energie en minder medicatie? Doe mee aan Keer Diabetes2 Om. Keer Diabetes2 Om is een leefstijlbehandeling gericht op het omkeren van diabetes type 2. In zes maanden werk je actief aan een nieuwe leefstijl en leer je alles over diabetes type 2 en hoe je voeding, beweging en ontspanning in kunt zetten als medicijn.

  • Leer alles over ons tijdens een gratis informatieavond
  • Wekelijks starten met het programma
  • Op 7 locaties in Nederland
  • Gemiddelde beoordeling van 8,8
  • Vergoeding via o.a. VGZ en Univé

Kom naar een informatieavond Meld je aan voor het programma

 

Altijd bij jou in de buurt

De programma’s van Keer Diabetes2 Om vinden plaats op zeven verschillende locaties in Nederland. Alle locaties ondersteunen je optimaal bij het omkeren van je diabetes type 2. De locaties zijn inspirerend, ontspannen, sfeervol, in de natuur en zijn uitgerust met volledige keuken. Hier kun je de geplande programma’s voor 2020 bekijken.

 

Kom naar een info-avond

Schrijf je in voor een informatiebijeenkomst


Wil je eerst meer weten over Keer Diabetes2 Om? Het hele jaar door worden gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomsten georganiseerd in verschillende regio's in Nederland. Tijdens de informatiebijeenkomst delen oud-deelnemers zoals Han openhartig hun ervaring en kun je al jouw vragen stellen aan het medisch begeleidingsteam.

Bekijk alle informatiebijeenkomsten
Meld je aan

 

Ontvang ons informatiepakket

Wil je meer weten over het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma? Laat dan je gegevens achter. Je ontvangt meer informatie per e-mail.

Bekijk de mini-docu

Door zijn diabetes was Han niet de opa die hij wilde zijn voor de kleinkinderen. VGZ vergoedt het leefstijlprogramma Keer Diabetes2 Om. Han volgde dit programma met succes: hij kan nu zonder medicijnen. En hij heeft meer energie om met zijn kleinkinderen te spelen.