Meer energie en
minder medicatie?

Krijg net als Han meer energie

Han was in 2016 een van de eerste deelnemers die meedeed aan Keer Diabetes2 Om. Sindsdien is hij van een vermoeide opa naar een leuke, fitte opa gegaan, die weer met zijn kleinkinderen kan spelen. Ook gebruikt hij sindsdien geen insuline of andere diabetesmedicatie meer.

Wil jij net als Han meer energie en minder medicatie? Doe mee aan Keer Diabetes2 Om. Keer Diabetes2 Om is een leefstijlbehandeling gericht op het omkeren van diabetes type 2. In zes maanden werk je actief aan een nieuwe leefstijl en leer je alles over diabetes type 2 en hoe je voeding, beweging en ontspanning in kunt zetten als medicijn.

Dit is Keer Diabetes2 Om

Keer Diabetes2 Om is een tweejarig programma, waarvan de eerste 6 maanden actieve fase, gevolgd door een inspiratietraject van 18 maanden. Het programma is gebaseerd op onderstaande vijf pijlers, die de rode draad van de leefstijlbehandeling vormen:

  • Medicatieafbouw
  • Anders bewegen
  • Lekker ontspannen
  • Goed slapen
  • Heerlijk eten

Meld je aan voor het programma

 

Altijd bij jou in de buurt

Keer Diabetes2 Om vindt plaats op verschillende locaties in Nederland. De zorgvuldig gekozen locaties voldoen aan de gestelde veiligheidseisen m.b.t. het coronavirus. Afstand is voldoende te bewaren en daarnaast is een apart stappenplan per locatie opgesteld met betrekking tot sanitair, uitserveren van het buffet en looproutes. Op de locatie ontvang je hier meer informatie over. De locaties ondersteunen je optimaal bij het omkeren van je diabetes type 2. De locaties zijn inspirerend, ontspannen, sfeervol, in de natuur en zijn uitgerust met een volledige keuken. Hier kun je de locaties en startdata bekijken.

Kom naar een info-avond

Bekijk de mini-docu

Door zijn diabetes was Han niet de opa die hij wilde zijn voor de kleinkinderen. VGZ vergoedt het leefstijlprogramma Keer Diabetes2 Om. Han volgde dit programma met succes: hij kan nu zonder medicijnen. En hij heeft meer energie om met zijn kleinkinderen te spelen.
 

Ontvang ons informatiepakket

Wil je meer weten over het Keer Diabetes2 Om Groepsprogramma? Laat dan je gegevens achter. Je ontvangt meer informatie per e-mail.