Onze partners

VGZ

Coöperatie VGZ heeft als eerste zorgverzekeraar Keer Diabetes2 Om aangeboden als reguliere zorg voor patiënten met diabetes type 2. In 2016 won Keer Diabetes2 Om de Zinnige Zorg Award van VGZ. Met deze award erkent VGZ de inspanning van van zorgverleners om te komen tot zinnige zorg. Of te wel, betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten, gedragen door zorgaanbieders.

Diabetesvereniging Nederland

Ontvang het eerste jaar 50% korting op het reguliere lidmaatschapsgeld van DVN. Ga naar de website van DVN en vink in het aanmeldformulier bij de vraag ‘waar kent u ons van’ Keer Diabetes2 Om aan. Dit is een regulier lidmaatschap en wordt na een jaar automatisch verlengd.

Arts en Leefstijl

In 2016 is Vereniging Arts en Voeding ontstaan, mede op initiatief van Voeding Leeft. De naam is eind 2018 gewijzigd in Vereniging Arts en Leefstijl. De vereniging maakt het positieve effect van een gezonde leefstijl zichtbaar en ondersteunt zorgprofessionals in de advisering van hun patiënten. Met de volgende kortingscode (X) kun je geaccrediteerde nascholingen met korting bijwonen. –> kortingscode volgt nog als het goed is. Ga naar de website van A&L voor meer informatie.

Zorggroep Synchroon

Zorggroep Synchroon is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden- Meierijstad en werkt al jarenlang samen met Keer Diabetes2 Om aan de missie om patiënten gezonder te maken.

NVvPO

De NVvPO is de beroepsvereniging voor en door praktijkondersteuners en vertegenwoordigt de POH’er, de POH’er GGZ en de PVH’er.  NVvPO heeft samen met Keer Diabetes2 Om het doel om leefstijlbehandelingen voor mensen met diabetes type 2 een vaste plek te geven in de spreekkamer via adviezen en doorverwijzing. Ga voor meer informatie naar de website van NVvPO

Bas van de Goor Foundation

Met de Nationale Diabetes Challenge brengt de Bas van de Goor Foundation mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Kijk voor meer informatie en gratis meewandelen op www.nationalediabeteschallenge.nl.

Lifestyle4Health

Het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde is een open, nationaal platform dat verbindt, coördineert en impact vergroot, onder de naam Lifestyle4Health. Lifestyle4Health heeft als missie om de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Ga voor meer informatie naar de website van lifestyle4health