Vergoeding en kosten

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Keer Diabetes2 Om. Indien je verzekeraar de leefstijlbehandeling vergoedt, betaal je bij deelname aan Keer Diabetes2 Om een eigen bijdrage. De eigen bijdrage komt niet ten laste van het eigen risico. Neem bij vragen over de betaling contact met ons op via 020 – 22 17 906 of info@voedingleeft.nl.

Eigen bijdrage

De zorgverzekeraars die Keer Diabetes2 Om vergoeden:

VGZ, IZA, IZZ, Univé, UMC, Bewuzt, ZEKUR, Zorgzaam, Menzis, Ander Zorg, Hema, EUcare, Promovendum, BeSured, National Academic, DSW, Stad Holland en inTwente vergoeden de leefstijlbehandeling bijna volledig. Wanneer je zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt, kun je ervoor kiezen aan het einde van het jaar over te stappen of de leefstijlbehandeling geheel zelf te betalen. Particuliere deelname kost €3850,- voor het fysieke programma en €3550,- voor het digitale programma.

Tijdelijke actie: Heb je het VGZ Rotterdampakket? Dan hoef je geen eigen bijdrage te betalen.

Ik heb een andere verzekeraar

Keer Diabetes2 Om zet zich continue in voor volledige vergoeding door alle zorgverzekeraars in de toekomst. Wil jij op de hoogte blijven van nieuws rondom zorgverzekeraars en Keer Diabetes2 Om? Meld je hier aan en ontvang direct een e-mail zodra een andere zorgverzekeraar het programma gaat vergoeden.

Onze verzekeraars

VGZ
Univé
Menzis
Bewust
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam
Hema
Anderzorg
Eucare
DSW
Stad Holland
inTwente