Kosten Keer Diabetes2 Om Digitaal

Eigen bijdrage
Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Keer Diabetes2 Om. Indien je verzekeraar het de leefstijlbehandeling vergoedt, betaal je bij deelname aan Keer Diabetes2 Om Digitaal zelf een eigen bijdrage van €50,-. De eigen bijdrage komt niet ten laste van het eigen risico.

Zorgverzekeraars
VGZ, IZA, IZZ, Univé, UMC, Bewuzt, ZEKUR, Zorgzaam, Menzis, Ander Zorg, Hema, EUcare, Promovendum, BeSured, National Academic, DSW, Stad Holland en inTwente vergoeden de leefstijlbehandeling bijna volledig.

Mijn zorgverzekeraar staat er niet tussen
Wanneer je zorgverzekeraar Keer Diabetes2 Om niet vergoedt, kun je ervoor kiezen het zelf te betalen of einde jaar over te stappen. KDO zet zich continue in voor volledige vergoeding door alle zorgverzekeraars in de toekomst. Bij particuliere deelname betaal je het volledige bedrag van €3600,-.

Kosten Keer Diabetes2 Om Fysiek

Indien je zorgverzekeraar de leefstijlbehandeling vergoedt, betaal je bij deelname aan Keer Diabetes2 Om Fysiek zelf een eigen bijdrage van €295,-. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten voor verblijf op de locatie (inclusief 1 overnachting), de werkboeken en eten en drinken. Deze kosten mogen niet worden vergoed door een zorgverzekeraar. De eigen betaling komt niet ten laste van het eigen risico.

De eigen bijdrage die je betaalt is afhankelijk van jouw situatie:

 • In verband met je financiële situatie is de eigen betaling van €295,- niet haalbaar. Je kunt gebruik maken van verschillende betalingsregelingen:
  • Je betaalt een eigen bijdrage van 2X €10,- i.v.m. schuldsanering.
  • Je betaalt een eigen bijdrage van 2X €45,- bij een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen <€20.000,-.
  • De eigen betaling is om andere redenen niet haalbaar. Neem contact met ons op via 020 – 22 17 906 of info@voedingleeft.nl, we kijken graag samen naar de betaalmogelijkheden.
 • Je betaalt de volledige eigen bijdrage van €295,- in drie termijnen.
 • Je betaalt de volledige eigen bijdrage van €295,- in één keer.
 • Je zorgverzekeraar vergoedt Keer Diabetes2 Om niet. Je betaalt het volledige bedrag van €3850,-.
 • Tijdelijke actie: Heb je het VGZ Rotterdampakket? Dan hoef je geen eigen bijdrage te betalen.
Neem bij twijfels over de financiële situatie contact op met Sylvia, via info@voedingleeft.nl of 020 – 22 17 906.

Onze verzekeraars

VGZ
Univé
Menzis
Bewust
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam
Hema
Anderzorg
Eucare
DSW
Stad Holland
inTwente