Vergoeding en kosten

VGZ, IZA, IZZ, Univé, UMC, Bewuzt, ZEKUR, Zorgzaam, Menzis, Ander Zorg, Hema, EUcare, Promovendum, BeSured, National Academic, DSW, Stad Holland en inTwente vergoeden de leefstijlbehandeling bijna volledig: €3850,- voor het fysieke programma en €3550,- voor digitaal. Zelf betaal je een eigen bijdrage voor de kosten die de verzekering niet mag uitkeren, zoals maaltijden, overnachtingen en het welkomstpakket met o.a. een glucosemeter. De eigen bijdrage gaat niet van je eigen risico af. Wanneer je zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt, kun je ervoor kiezen aan het einde van het jaar over te stappen of de leefstijlbehandeling geheel zelf te betalen.

Eigen bijdrage

Betalingsregelingen

We begrijpen dat de eigen bijdrage een flink bedrag is. Daarom bieden wij verschillende betalingsregelingen aan voor het fysieke programma:

  • de betaling van in € 195,00 kan 3 termijnen worden voldaan (€ 65,00 per keer).
  • bij een inkomen onder de <20.000 euro per jaar betaal je in totaal € 90,00 voor deelname. Dit kan in 2 termijnen van € 45,00 worden voldaan.
  • Als je in de schuldsanering zit betaal je € 20,00 voor deelname en dit kan in 2 termijnen van € 10,00 worden voldaan.

Neem bij interesse of vragen over de betalingsregelingen contact met ons op via 020 – 22 17 906 of info@voedingleeft.nl.

Stap over van zorgverzekeraar en doe mee in 2022

Vergoedt jouw zorgverzekeraar Keer Diabetes2 Om niet? Heb je weleens overwogen om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar om deel te nemen aan het programma? Overstappen is eigenlijk heel simpel – jouw nieuwe verzekeraar regelt dit voor je. Ook als je diabetes hebt, ben je overal welkom: zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht.

 

Onze verzekeraars

VGZ
Univé
Menzis
Bewust
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam
Hema
Anderzorg
Eucare
DSW
Stad Holland
inTwente