Maatschappelijk partnerschap met Diabetesvereniging Nederland

Maatschappelijk partnerschap met Diabetesvereniging Nederland

Keer Diabetes2 Om en Diabetesvereniging Nederland (DVN) zijn een maatschappelijke partnerschap aangegaan om samen meer mensen met diabetes type 2 te helpen hun ziekte om te keren. DVN is enthousiast over Keer Diabetes2 Om en is overtuigd van de goede resultaten van het programma.

Diabetesvereniging Nederland verbindt als patiëntenorganisatie mensen met diabetes, behartigt hun belangen (bijvoorbeeld rond goede diabeteszorg, vergoeding en beschikbaarheid van hulpmiddelen) en ondersteunt hen in het voluit kunnen leven met diabetes. Op haar website biedt DVN informatie aan over oorzaken, symptomen en mogelijke behandelingen van diabetes. Ook organiseert DVN verschillende activiteiten voor mensen met diabetes, zoals diabetescafé’s en natuurwandelingen.

Als lid van DVN krijg je 6 keer per jaar het ledenmagazine Diabc, korting op je premie bij onder andere zorgverzekeraar VGZ, kun je gratis of met korting deelnemen aan georganiseerde activiteiten en ontvang je 11 x per jaar de digitale nieuwsbrief. Ook worden jouw belangen behartigd en krijg je ondersteuning, contact en advies wanneer nodig.

DVN heeft een online platform voor mensen met diabetes: Voluit Leven met Diabetes. Het platform bevat korte, positieve, inspirerende artikelen voor een gezonde en actieve levensstijl. Ook kun je hier terecht voor e-boeken, recepten en fiets- en wandelroutes. Binnen de online omgeving DiabetesTrefpunt kun je in contact komen met andere mensen die hun diabetes hebben omgekeerd of praten over allerlei andere onderwerpen.

Wij zijn trots op onze nieuwe partner!