Informatiebijeenkomsten

Wij organiseren regelmatig vrijblijvende en gratis informatiebijeenkomsten over Keer Diabetes2 Om. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over het groepsprogramma, waar voeding, beweging, ontspanning en slaap wordt ingezet als medicijn bij diabetes type 2.

Personen die jonger zijn dan 76, medicatie voor diabetes type 2 gebruiken en een vergrote buikomvang hebben, komen in aanmerking voor het programma.

Op dit moment vergoeden zorgverzekeraars VGZ, IZA, IZZ, Univé, UMC, Bewuzt, ZEKUR, Zorgzaam, Pomovendum, National Academic en Besured het programma bijna volledig.

Tijdens de informatiebijeenkomst delen oud-deelnemers openhartig hun ervaring en kunt u al uw vragen stellen aan het begeleidingsteam. U bent van harte welkom en neem vooral ook iemand mee als u dit prettig vindt.

Klik op de informatiebijeenkomst waarvoor u zich wenst te melden. U komt dan terecht op de aanmeldpagina voor de bijeenkomst.

Kunt u niet op deze data? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U wordt dan maandelijks op de hoogte gehouden van nieuwe informatiebijeenkomsten. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen op 020 – 22 17 906 of via info@keerdiabetesom.nl.

Tot ziens op een informatiebijeenkomst.