Onze verzekeraars

VGZ
Bewust
Unive
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam

Staat uw verzekeraar er niet bij?

Bent u niet bij een van de deelnemende zorgverzekeraars verzekerd?  Steeds meer verzekeringen vergoeden Keer Diabetes2 Om. Wij raden u aan contact op te nemen met uw verzekeraar en te vragen of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Mocht uw verzekeraar de Keer Diabetes2 Om behandeling niet voor u vergoeden, dan bestaat de mogelijkheid voor 1 januari 2020 over te stappen naar één van de verzekeraars die het programma vergoeden. Tijdens een informatiebijeenkomst krijgt u hier meer uitleg over.

Het is ook mogelijk om het programma volledig zelf te betalen. Wilt u hier meer informatie over, stuur dan een bericht naar info@keerdiabetesom.nl of bel ons tijdens kantooruren via 020-2217906.

Uw kosten voor Keer Diabetes2 Om

Bij deelname aan het Keer Diabetes2 Om programma betaalt u zelf €295,-. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten voor 5 dagen verblijf (inclusief 1 overnachting), eten en drinken binnen het programma. Deze kosten mogen niet worden vergoed door een zorgverzekeraar. De eigen betaling kan fiscaal worden afgetrokken (aftrek chronisch zieken) en komt niet ten laste van het eigen risico. Het is ook mogelijk om dit bedrag in 3 termijnen te betalen van €100,-. Voor deelnemers rond het sociaal minimum inkomen geldt een bijdrage van 2x€45,- en voor mensen in de schuldsanering geldt een bijdrage van 2x€10,-. Neem in deze gevallen telefonisch contact met ons op via 020-2217906.