Onze verzekeraars

VGZ
Bewust
Unive
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam

Staat je verzekeraar er niet bij?

Ben je niet bij een van de deelnemende zorgverzekeraars verzekerd? Steeds meer verzekeringen vergoeden Keer Diabetes2 Om. Wij raden je aan contact op te nemen met je verzekeraar en te vragen of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Mocht je verzekeraar de Keer Diabetes2 Om behandeling niet voor je vergoeden, dan bestaat de mogelijkheid vóór 1 januari 2020 over te stappen naar één van de verzekeraars die het programma vergoeden. Tijdens een informatiebijeenkomst krijg je hier meer uitleg over.

Het is ook mogelijk om het programma volledig zelf te betalen. Wil je hier meer informatie over, stuur dan een bericht naar info@keerdiabetesom.nl of bel ons tijdens kantooruren via 020-2217906.

Jouw kosten voor Keer Diabetes2 Om

Indien je verzekeraar het programma vergoedt, betaal je bij deelname aan Keer Diabetes2 Om zelf een eigen bijdrage van €295,-. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten voor 5 dagen verblijf (inclusief 1 overnachting), eten en drinken binnen het programma. Deze kosten mogen niet worden vergoed door een zorgverzekeraar. De eigen betaling kan fiscaal worden afgetrokken (aftrek chronisch zieken) en komt niet ten laste van het eigen risico. Het is ook mogelijk om dit bedrag in 3 termijnen te betalen van €100,-. Voor deelnemers rond het sociaal minimum inkomen geldt een bijdrage van 2x€45,- en voor mensen in de schuldsanering geldt een bijdrage van 2x€10,-. Neem in deze gevallen telefonisch contact met ons op via 020-2217906.