William

William

‘Ik kan haast niet geloven dat ik dat ben op de foto. Na amper 6 maanden buikvet weg, 14 kilo lichter en mijn diabetes geheel onder controle. Bedankt lieve mensen van Keer Diabetes2 Om.

Voordat ik aan het programma ging meedoen was ik eigenlijk moegestreden. Mijn suiker was hoog ondanks de medicatie en ik stond op het punt om insuline te gaan spuiten, wat nog mijn enige optie leek op dat moment. Totdat ik hoorde van het bestaan van het programma Keer Diabetes2 Om.

Ik heb mij gelijk opgegeven voor een inspiratieavond en was meteen heel enthousiast. Gelukkig kon ik meedoen en dat is een grote ommekeer in mijn leven gebleken. De cursus was heel leerzaam en het was fijn om dit met een groepje mensen samen te beleven en met veel dank aan de professionele begeleiding. Ik eet heel gezond en lekker, beweeg veel en voel mij fit en energiek, iets wat ik voorheen totaal miste. Het kookschort staat symbool voor lekker en gezond eten en zelf de regie in handen nemen en houden. Ik gun iedereen met diabetes type 2 deze kans en zou zeggen: grijp hem met beide handen aan.”