Magda

Magda

”Op de informatieavond dacht ik ‘ze hebben het over mij: dit is mijn leven.” Inmiddels zwemt en fietst Magda (76) weer en voelt ze zich zo fit dat ze ’s avonds nog rustig de stofzuiger pakt. Ze deed mee aan Keer Diabetes2 Om en vertelt over haar ervaring:

”Ik zat in een moeilijke persoonlijke situatie, en gelukkig kon ik meedoen met Keer Diabetes2 Om. Ik heb er veel van geleerd, pas achteraf heb je dat door. Een ander voorbeeld hiervan is het boodschappenspel, hierdoor kijk ik wat er precies in de producten zit die ik koop. Eerst was het moeilijk om boodschappen te doen en te leren koken, maar ik weet nu niet beter. Ook de terugkomdagen waren grandioos, we keken ernaar uit om elkaar weer te zien en ervaringen met elkaar te delen.

Ik eet heerlijk en het resultaat is dat ik 12 kg afgevallen ben, 15 cm omtrek minder heb en mijn HbA1c is gedaald naar 48. Ik zwem en fiets en wandel en ben zo fit dat ik ‘s avonds nog rustig de stofzuiger pak. Ook helemaal geen medicijnen meer, ook niet voor cholesterol en hoge bloeddruk, alles is goed. Door Keer Diabetes2 Om heb ik een nieuw leven gekregen.”