Magda (76 jaar)

Magda (76 jaar)

”Op de informatieavond dacht ik ‘ze hebben het over mij: dit is mijn leven.” Inmiddels zwemt en fietst Magda (76) weer en voelt ze zich zo fit dat ze ’s avonds nog rustig de stofzuiger pakt. 

”Ik zat in een moeilijke persoonlijke situatie, en gelukkig kon ik meedoen met Keer Diabetes2 Om. Ik heb er veel van geleerd, pas achteraf heb je dat door. Door het boodschappenspel snap ik nu veel beter wat er in de producten zit die ik koop, en welke geschikt of minder geschikt zijn. Ik moest wel wennen aan de nieuwe manier van koken, maar nu weet ik niet beter meer! Ook de terugkomdagen waren grandioos, we keken ernaar uit om elkaar weer te zien en ervaringen met elkaar te delen.

Ik eet heerlijk en het resultaat is dat ik 12 kg afgevallen ben, 15 cm omtrek minder heb en mijn HbA1c is gedaald naar 48. Ik zwem en fiets en wandel en ben zo fit dat ik ‘s avonds nog rustig de stofzuiger pak. Ook helemaal geen medicijnen meer, ook niet voor cholesterol en hoge bloeddruk, alles is goed. Door Keer Diabetes2 Om heb ik een nieuw leven gekregen.”

Andere interessante artikelen