Linneke (77 jaar)

Linneke (77 jaar)

Lineke (77) doet mee aan het eerste programma van Keer Diabetes2 Om Digitaal en deelt haar ervaring: “Afgelopen jaar las ik een artikel in de krant van prof. dr. Hanno Pijl, internist, over Keer Diabetes2 Om. Ik dacht meteen: ‘Dit is het!’. Ik heb besloten me gelijk aan te melden voor het programma.  

In het begin moest ik wel even wennen dat het programma geheel online was. Ik had er juist zo naar uitgekeken iedereen fysiek te ontmoeten. Maar al snel bleek dat dit helemaal geen probleem was. Doordat je elkaar via video kon zien, ontstond er toch een fijn groepsgevoel. Er is genoeg tijd bij de meeting om je betrokkenheid te delen, elkaar bij te praten en ervaringen en tips met elkaar te delen. 

Ik kan alleen maar positief spreken over het programma. Er staat een kundig team achter het programma, waardoor de begeleiding erg fijn is. Ik neem minder medicijnen en ik ben geheel van mijn insuline af! Daarnaast heb ik geleerd beter voor mezelf te zorgen. Ik kwam erachter dat ik veelzijdiger moest eten. Dit was in het begin even puzzelen, maar de recepten hebben mij daar erg bij geholpen.” 

Als laatste wil ze meegeven: “Schroom niet en schaam je niet, doe mee met het programma, want het heeft mij zoveel gebracht! Ga er 100% voor, sta er zelf achter en doe het alleen voor jezelf!“

Andere interessante artikelen