Femke van der Aart

Femke van der Aart

Mijn naam is Femke van der Aart. Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor lekker eten, drinken en gastvrijheid. Daarom was de Hogere Hotelschool voor mij dan ook de perfecte opleiding. Ik heb na mijn opleiding een tijdje als restaurant manager op Schiphol gewerkt en daarna als inkoop coördinator van Schiphol. Mijn droom is altijd nog om mijn eigen restaurant te openen, waar ik mensen kan verrassen en laten genieten van puur en gezond eten. Horeca en alle bijbehorende aspecten van de organisatie ervan interesseren mij heel erg. Maar voeding en zorg bleven ook grote interesses; ik wilde meer voor mensen betekenen. Sindsdien ben ik gestart als programma coördinator voor het Keer Diabetes2 Om groepsprogramma. Binnen deze rol kan ik gastvrijheid, voeding én zorg combineren, en daar haal ik erg veel energie uit. Het is ontzettend fijn om te zien hoe dankbaar en blij mensen het programma verlaten, en ik hoop dan ook dat we dit bij iedereen kunnen blijven realiseren.