Eduard (50 jaar)

Eduard (50 jaar)

“Dit is oprecht het beste programma waar ik in mijn leven aan mee heb gedaan”

Eduard is in augustus gestart met het programma Keer Diabetes2 Om: ‘Diabetes komt in mijn familie veel voor. Op een verjaardag vertelde een nicht van mij dat ze meedeed aan het programma Keer Diabetes2 Om. Ik had zelf nog een milde vorm van diabetes, maar veel familieleden spuiten insuline. Dat wilde ik niet en besloot het heft in eigen handen te nemen. Ik was zelf al begonnen met beter eten en sporten, maar ik wilde graag dat extra zetje.

Toen ik binnenkwam bij de start tweedaagse is er bij mij een knop omgegaan. Ik ga nu iedere dag om 7 uur sporten om voor mijn werk te bewegen. Ik merk dat ik ‘s ochtends veel meer energie heb. Ik doe veel krachttraining waardoor ik veel vet verbrand en spieren opbouw. Iedereen die mij na een lange tijd ziet, zegt ook dat ik goed ben afgevallen. Dat motiveert.

Dit is oprecht het beste programma waar ik in mijn leven aan mee heb gedaan. Ik heb veel cursussen voor mijn werk gevolgd, maar die zaten nooit zo goed in elkaar als dit programma. De start tweedaagse was bij ons een fysieke bijeenkomst, maar door de maatregelen werden de terugkomdagen online aangeboden. Dat vond ik jammer, maar gelukkig is dat heel goed en professioneel opgepakt door het team van Keer Diabetes2 Om. Ik heb het programma niet als zwaar ervaren. Als ik het kan, kan jij het ook.’

Andere interessante artikelen