Annabel de Ruiter

Annabel de Ruiter

Tijdens mijn buitenland stage in The Grand Hotel Eastbourne, Engeland heb ik zelf ervaren wat (minder geschikte) voeding doet met je mentale en fysieke gesteldheid. Tijdens mijn tweede stage in het ziekenhuis in Kaapstad, Zuid-Afrika heb ik meer kennis opgedaan over gezondheid en wat voeding daarin kan betekenen, met name bij kinderen.

Tijdens mijn opleiding aan de Hotel Management School Maastricht heb ik geleerd en gezien hoe belangrijk de combinatie voeding en ambiance is.

Daarom heb ik mijn managementstage bij Voeding Leeft gedaan. Ik ben blij dat ik aan de slag ben mogen gaan als programma coördinator. Ik werk graag in een innovatieve organisatie. Samen met energieke mensen die nieuwsgierig zijn en open staan voor ontwikkeling. Deze waarden vind ik binnen Voeding Leeft en Keer Diabetes2 Om. Daarnaast hoop ik ook garant te staan voor gastvrijheid binnen deze wetenschappelijke organisatie.

Ik ben graag zelf ook in beweging. Ik heb een passie voor turnen en dansen. Ook wandel en fiets ik graag. Zowel op de racefiets als op de stadsfiets.

Andere interessante artikelen