Henk (67) “Al bijna drie jaar geen insuline meer hoeven spuiten. Ik voel me weer fit en ik eet fantastisch”

Chocoladerotsjes van Pascale Naessens

 

Drie maaltijden per dag zonder tussendoortjes is het credo. Maar met de feestdagen in het vooruitzicht een kleine uitzondering, mits met mate genuttigd! Een heerlijk chocolade recept uit het kookboek ‘Puur eten dat je gelukkig maakt’ van Pascale Naessens.

 

Chocoladerotsjes met noten

Werk: 10 minuten
Gaartijd: 20 minuten in de ijskast

Ingredienten:
200 g pure chocoade met minstens 70% cacao
250 g noten (walnoten, cashewnoten, amandelnoten)

Bereiding:
Chocolade au bain-marie smelten. Hak de noten grof en meng ze met de gesmolten chocolade. Voeg een beetje zwarte peper toe. Neem een platte schaal en leg er een vel aluminiumfolie over. Lepel er hoopjes chocolade met noten op. Zorg ervoor dat de hoopjes elkaar niet raken. Zet ze minstens 20 minuten in de ijskast.

 

Afkomstig uit kookboekPuur eten dat je gelukkig maakt‘