Vergoedt jouw verzekering Keer Diabetes2 Om niet?
Stap over en start in 2020!

Steeds meer verzekeraars vergoeden Keer Diabetes2 Om. Staat jouw verzekeraar er niet tussen? Je kunt nu overstappen naar een andere verzekeraar. Dit is gemakkelijk en snel geregeld. Ook als je diabetes hebt, ben je overal welkom: zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht. 

Van 12 november tot en met 31 december 2019 is het mogelijk over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, je kunt dan in 2020 deelnemen aan Keer Diabetes2 Om.

Wil je eerst meer informatie over Keer Diabetes2 Om? Kom naar een vrijblijvende informatiebijeenkomst.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Keer Diabetes2 Om vindt plaats op zeven verschillende locaties in Nederland. Alle locaties ondersteunen je optimaal bij het omkeren van je diabetes type 2. De locaties zijn inspirerend, ontspannen, sfeervol, in de natuur en zijn uitgerust met volledige keuken. Hier kun je de geplande programma’s voor 2020 bekijken.

Stappenplan

  • Stuur het inschrijfformulier van Keer Diabetes2 Om op
  • Je inschrijving wordt beoordeeld door het medisch team
  • Bij goedkeuring: vergelijk premies op Independer.nl
  • Meld je aan bij de nieuwe zorgverzekeraar
  • Geef je nieuwe polisnummer per mail door aan info@keerdiabetesom.nl
  • Start in 2020 met Keer Diabetes2 Om
Luuk (50 jaar) stapte vorig jaar over van zorgverzekeraar
'Nadat ik me online had georiënteerd op verschillende zorgverzekeraars, was het overstappen zo gepiept. De nieuwe verzekeraar heeft vervolgens alles voor me geregeld en in februari 2019 ben ik gestart met Keer Diabetes2 Om. Ik ben super blij dat ik mee heb gedaan, al helemaal toen de huisarts me een maand geleden vertelde dat ik met alle medicatie mag stoppen! Keer Diabetes2 Om heeft me gebracht wat ik niet had durven dromen'.

Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland werkt samen met verzekeraars die net een stapje extra doen voor mensen met diabetes. Als je je zorgverzekering afsluit via DVN, krijg je korting op je premie en is er geen medische selectie. Meer weten over een kortingen, premies en vergoedingen via DVN? Klik hier.

Wil jij in 2020 meedoen met Keer Diabetes2 Om?

Meld je hieronder aan. Heb je overige vragen of hulp nodig?
Bel ons op 020 - 22 17 906 of stuur een mail naar info@keerdiabetesom.nl

* verplicht veld

Onze verzekeraars

VGZ
Bewust
Univé
IZA
IZZ
Promovendum
Zeker.nl
Besured
NA
UMC
Zorgzaam