Ook uw diabetes type 2 omkeren?

Goed dat u zich wilt aanmelden voor het Keer Diabetes2 Om programma! Uw aanmelding bestaat uit meerdere delen: u meldt zich eerst online aan middels onderstaand invulformulier, waarna u direct per mail een uitgebreid aanmeldformulier krijgt om thuis te printen en (deels) met uw arts in te vullen. Deze stuurt u op en na beoordeling van de gegevens door ons medisch team wordt u gebeld met de bevestiging wanneer en waar u kunt starten.

Wilt u eerst nog wat meer informatie, vragen stellen of een verhaal van een oud deelnemer horen, dan raden we u aan naar een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst bij u in de buurt te komen, klik hier voor de eerstvolgende data.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u enkele basisgegevens. Aan de hand hiervan ontvangt u een email met daarin de vervolgstappen.

* Bij deelname aan Keer Diabetes2 Om programma betaalt u zelf eenmalig €295. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten voor 5 dagen verblijf (incl 1 overnachting), eten en drinken binnen het programma. Deze kosten mogen niet worden vergoed door een zorgverzekeraar. U kunt deze 295 euro ook in drie termijn betalen (via automatische incasso). Mocht deze eigen bijdrage ver buiten uw beschikbare budget liggen, kan hier in overleg rekening mee worden gehouden. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 020-2217906.

Uit zorgvuldigheidsoverwegingen heeft Keer Diabetes2 Om ervoor gekozen om bij bepaalde factoren deelname aan het programma uit te sluiten. Reden hiervoor is dat in deze gevallen naar verwachting meer individuele begeleiding vereist wordt dan binnen het programma kan worden geboden. Daarnaast leert ervaring dat het aanzienlijk lastiger is om in deze gevallen de diabetes type 2 om te keren. Naast onderstaande factoren zal uw behandelend arts ook aan de hand van een aantal criteria op medisch vlak beoordelen of deelname mogelijk is.