Ook jouw diabetes type 2 omkeren?

Goed dat jij je wilt aanmelden voor Keer Diabetes2 Om! Je aanmelding bestaat uit meerdere delen: je meldt je eerst online aan middels onderstaand invulformulier, waarna je direct per mail een uitgebreid aanmeldformulier krijgt om thuis te printen en (deels) met je arts in te vullen. Deze stuur je op en na beoordeling van de gegevens door ons medisch team* word je gebeld met de bevestiging wanneer en waar je kunt starten.

Wil je eerst nog wat meer informatie**, vragen stellen of een verhaal van een oud deelnemer horen, dan raden we je aan naar een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst bij jou in de buurt te komen, klik hier voor de eerstvolgende data.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij jou om enkele basisgegevens. Aan de hand hiervan ontvang je een email met daarin de vervolgstappen.

* Uit zorgvuldigheidsoverwegingen heeft Keer Diabetes2 Om ervoor gekozen om bij bepaalde factoren deelname aan het programma uit te sluiten. De reden hiervoor is dat in deze gevallen naar verwachting meer individuele begeleiding vereist wordt dan binnen het programma kan worden geboden. Daarnaast leert de ervaring dat het aanzienlijk lastiger is om in bepaalde gevallen de diabetes type 2 om te keren. Naast deze factoren zal je behandelend arts ook aan de hand van een aantal criteria op medisch vlak beoordelen of deelname mogelijk is.

** Bekijk deze pagina voor meer informatie over deelnemende verzekeraars en kosten.