Ook jouw diabetes type 2 omkeren?

Goed dat jij je wilt aanmelden voor Keer Diabetes2 Om! Op deze pagina kun jij je inschrijven voor Keer Diabetes2 Om, waar je in zes maanden tijd leefstijl inzet als medicijn bij diabetes type 2.

Je aanmelding bestaat uit meerdere delen: je meldt je eerst online aan middels onderstaand invulformulier, waarna je direct het inschrijfformulier kunt downloaden. Print deze uit en vul deze (deels) op met jouw arts. Het is belangrijk om een afspraak op het spreekuur van de arts/verpleegkundige te maken. Het ingevulde inschrijfformulier kun je opsturen of mailen naar Keer Diabetes2 Om.

Wil je eerst nog wat meer informatie, vragen stellen of een verhaal van een oud deelnemer horen, dan raden we je aan naar een gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst bij jou in de buurt te komen, klik hier voor de eerstvolgende data.

* verplicht veld

* Uit zorgvuldigheidsoverwegingen heeft Keer Diabetes2 Om ervoor gekozen om bij bepaalde factoren deelname aan het programma uit te sluiten. De reden hiervoor is dat in deze gevallen naar verwachting meer individuele begeleiding vereist wordt dan binnen het programma kan worden geboden. Daarnaast leert de ervaring dat het aanzienlijk lastiger is om in bepaalde gevallen de diabetes type 2 om te keren. Naast deze factoren zal je behandelend arts ook aan de hand van een aantal criteria op medisch vlak beoordelen of deelname mogelijk is.

** Bekijk deze pagina voor meer informatie over deelnemende verzekeraars en kosten.

***Actievoorwaarden lidmaatschap Diabetesvereniging Nederland
• Met het aanvinken van onderstaand vakje ga je ermee akkoord dat de NAW gegevens, alsmede e-mail adres en telefoonnummer met DVN gedeeld zullen worden.
• De gegevens zullen enkel voor de lidmaatschapsactie worden gebruikt en op vertrouwelijke wijze gedeeld worden.
• De actieperiode start op 27-9-2019 en loopt af bij 60 lidmaatschappen.
• De eerste 60 deelnemers die gaan starten met Keer Diabetes2 Om ontvangen een jaarlidmaatschap van DVN t.w.v. €49,90.