Keer Diabetes2 Om is gespecialiseerd in het omkeren van diabetes type 2. Sinds 2014 helpen wij mensen met diabetes type 2 gezonder te worden, bloedsuikerwaarden te verbeteren en medicatie af te bouwen. Bij Keer Diabetes2 Om zet je in 6 maanden voeding, beweging, slaap en ontspanning – samen met gespecialiseerd team – in als medicijn. Bekijk hier in drie minuten hoe we dit samen met jou aanpakken.

Wetenschappelijke resultaten na 12 maanden*

92% geheel of gedeeltelijk omgekeerd

Waardering
deelnemers: 9

30% geen diabetes medicatie meer

Meer over ons programma Lees meer

Waar en wanneer

Kijk hier voor de komende startdata bij jou in de buurt

Lees meer

Vacatures

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s! Wij zijn op zoek naar een Regiomanager Zorgrelaties én een communicatie-marketing stagiair(e). Zit jij binnenkort bij ons aan de lunchtafel? Bekijk hier de vacatures en solliciteer dan snel!

 

"Leefstijl is het enige medicijn voor diabetes type 2, want alleen dit kan genezing bewerkstelligen"

Hanno Pijl – Hoogleraar Diabetologie LUMC

Bekend van o.a.

De volkskrant
British Medical Journal
NOS
RTL nieuws

Deelnemers van Keer Diabetes2 Om

Hoe het hun leven veranderde

Marjo

“Vanaf de eerste dag voelde ik me al beter. Ik kon stoppen met insuline spuiten en ging anders eten en bewegen.”

Slaap en Diabetes

“Er is een duidelijke link tussen slaap en diabetes type 2”

Isabella

“Ik heb mijn flexibiliteit terug. Ik moest op bepaalde tijden eten omdat ik gedreven werd door angst. Want stel dat het mis gaat. Nu kan ik weer dingen doen die het leven leuk maken!”

*Louis Bolk Instituut 4e tussenrapportage januari 2019. Wetenschappelijk onderzoek naar het effect van het groepsprogramma Keer Diabetes2 Om van Voeding Leeft in samenwerking met Coöperatie VGZ, publicatie in voorbereiding. De rapportage is gebaseerd op deelnemers waarvan data beschikbaar is. Door verlies van follow-up en de stapsgewijze inclusie van deelnemers varieert het aantal waarnemingen per datapunt.