**Update in verband met coronavirus (COVID-19)**

Op dit moment starten er geen programma’s vanwege het coronavirus (COVID-19). Je kunt je wel aanmelden zodat je meteen kunt starten in een programma naar keuze, wanneer dit weer mogelijk is. Je hoeft ook niet langs de dokter, de zorgverlener kan jouw aanmelding digitaal op afstand compleet maken met de persoonlijke code. Huidige deelnemers worden geïnformeerd over vervolgstappen. Informatiebijeenkomsten zijn voorlopig alleen online te volgen.

Keer Diabetes2 Om is een leefstijlbehandeling gericht op het omkeren van diabetes type 2. Bij Keer Diabetes2 Om zet je in 6 maanden voeding, beweging, slaap en ontspanning – samen met gespecialiseerd team – in als medicijn. Het resultaat is meer energie en minder medicatie. Bekijk hier in drie minuten hoe we dit samen met jou aanpakken.

Wetenschappelijke resultaten na 12 maanden*

92% geheel of gedeeltelijk omgekeerd

Waardering
deelnemers: 9

30% geen diabetes medicatie meer

Wil je meer weten over Keer Diabetes2 Om? Lees meer

Waar en wanneer kan ik meedoen?

Kijk hier voor de komende startdata bij jou in de buurt

Lees meer
Prof. Dr. Hanno Pijl
Hoogleraar Diabetologie LUMC
"Leefstijl is het enige medicijn wat echt werkt bij diabetes type 2”

Ervaringen (oud-)deelnemers Keer Diabetes2 Om

Hoe het hun leven veranderde

Wim

“Voor elke kilo die er af ging, ik ben nou inmiddels 14 kilo kwijt, is 5 kilo ‘fitheid’ terug. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.”

Hans

‘Ik voel me in alle opzichten zo licht als een veer!’ Hans (65) deed mee aan Keer Diabetes2 Om en verloor meer dan 17 kg aan gewicht. Benieuwd naar de ervaring van Hans? Lees dan verder.

Ellen

“Het is niet alleen voeding, het is een hele levenswijze die je wijzigt.”

“*Louis Bolk Instituut 4e tussenrapportage januari 2019. Wetenschappelijk onderzoek naar het effect van het groepsprogramma Keer Diabetes2 Om van Voeding Leeft in samenwerking met Coöperatie VGZ, publicatie in voorbereiding. De rapportage is gebaseerd op deelnemers waarvan data beschikbaar is. Door verlies van follow-up en de stapsgewijze inclusie van deelnemers varieert het aantal waarnemingen per datapunt.