Doe mee in regio Utrecht op 8 + 9 september

Start met omkeren in Austerlitz Start met omkeren in Austerlitz

Bekijk de ervaringen van ruim 3.000 oud-deelnemers

Benieuwd naar hun resultaten? Benieuwd naar hun resultaten?

Keer Diabetes2 Om officieel door EU erkend als eerste én enige leefstijlbehandeling

Meer informatie Meer informatie

ACTIE VERLENGD: Tijdelijk geen eigen bijdrage voor Keer Diabetes2 Om

Meld je aan en betaal in 2022 geen eigen bijdrage voor het fysieke programma (195,-) of digitale programma (50,-) als je dit jaar nog start.

Dé effectieve leefstijlbehandeling Keer Diabetes2 Om

Wanneer jij kiest voor het RIVM-erkende programma Keer Diabetes2 Om word je een half jaar begeleid door een professioneel, medisch team van een diëtist, verpleegkundige en coach. Samen met hen ga jij aan de slag om je diabetes type 2 om te keren en medicatie af te bouwen. Wekelijks starten nieuwe digitale programma’s en fysieke programma’s in groepsvorm bij jou in de buurt. Iets voor jou? Kom er achter tijdens een gratis informatiebijeenkomst.

Waarom Keer Diabetes2 Om?

“Ik ben er klaar mee om de dag zonder energie te beginnen”.

“Ik wil er niet nóg een pilletje bij”.

“Ik wil mijn kleinkinderen zien opgroeien”.

“Ik wil me weer fit voelen”.

“Ik wil eindelijk weer goed slapen en uitgerust wakker worden”.

De wetenschappelijke resultaten

In Nederland hebben ongeveer 1,2 miljoen mensen diabetes type 2 en daar komen er elke  week 1.000 bij. De wetenschappelijke resultaten van Keer Diabetes2 Om laten zien dat je leefstijl in kan zetten als medicijn bij diabetes type 2. Een verandering in voeding, beweging, slaap en ontspanning heeft effect op je bloedglucose, hoeveelheid energie, gewicht en hoe je je voelt. Medicatie kan diabetes type 2 niet genezen, maar met de inzet van leefstijl kan dat vaak wel. Gun jezelf deze kans, juist nú is het belangrijk om te investeren in je gezondheid en te werken aan een betere leefstijl.


Doe mee aan de
voeding 5-daagse!

Ontvang 5 dagen lang recepten en kennis over voeding en gezondheid in je mailbox van onze experts.

Lees meer

Benieuwd naar de ervaringen van meer dan 3.000 oud-deelnemers?

Ellen (65 jaar)

“Ik kan weer leven in plaats van overleven. En dat gun ik iedereen. Dus mensen met diabetes, meld je aan en gun jezelf dit cadeau. Je bent het waard! Het programma wordt vrijwel volledig vergoed door de meeste verzekeraars, is leuk om te doen en levert je enorm veel op.”

Linda (47 jaar)

Wat ik heel fijn vond was dat we geholpen werden om haalbare doelen op te stellen op de verschillende pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Dat het programma niet specifiek kijkt naar gewichtsverlies geeft mij veel rust.”

Kommer ( 51 jaar)

‘Ik volgde het digitale programma via Zoom en dit zette bij mij het omkeerproces vol in gang! Ik zit lekkerder in mijn vel, geniet van het leven en inmiddels 30 kilo lichter.’

Prof. Dr. Hanno Pijl
Hoogleraar Diabetologie LUMC
"Leefstijl is het enige medicijn wat echt werkt bij diabetes type 2”